ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

 

1. Az adatkezelő adatai:

 

Név: Coach-Mediator Kft.

Cím: 8230 Balatonfüred, Arad u. 24.

Cégjegyzékszám:  19 09 518646

 

2. Adminisztrátor adatai:

 

Név: Király Gertrúd

Email: info@coach-mediator.hu

 

3. Nyilvántartási szám:

 

" hírlevélküldésecéljából kezelt adatbázis " -77452/2014

"marketing" adatkezelés -  77453/2014

"adatbázis építése" adatkezelés - 77476/2014 

 

4. Adatkezelés célja és időtartama:

 

Tájékoztatjuk a honlap olvasóját, hogy a honlapon történő feliratkozáskor vagy beküldéskor önkéntesen adja meg az adatait kizárólag abból a célból, hogy a honlap látogatója, mint érdeklődő, saját kérésére információt vagy ajánlatot kapjon a szolgáltatótól, mint jogtulajdonostól. Az információnyújtás általában kifejezetten erre kialakított hírlevél szoftverrel történik. A leiratkozás minden tájékoztatóban biztosítva van. Az adatkezelés célja: az előbb említett információ nyújtása, határozott időtartama pedig: leiratkozásig.

 

5. Előzetes tájékoztatás az adatkezelés részleteiről

 

A honlap látogatója, mint megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy a szolgáltató a megrendelő által a megrendeléssel, teszt kitöltéssel, űrlapbeküldéssel vagy a megbízás leadása során vagy annak teljesítése alatt bármikor megadott és a felek közötti eljárásban (megrendelés, szolgáltatás igénybevétele stb.) során rögzített adatokat nyilvántartsa.


A  honlapon érdeklődők megadhatják részünkre  adataikat önkéntes adatszolgáltatás útján. Az ilyen adatokat a Nemzeti Adatvédelmi Hatóság engedélye alapján csak célhoz kötötten és csak meghatározott ideig (leiratkozásig) kezeljük.


A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, kivéve a felhasználó érdekében felmerülő szükséges eseteket, így pl.: postai úton történő szállításkor, lakcím átadása a kiszállító cégnek.


Az önkéntes feliratkozás bármikor megszüntethető az elektronikus levelekben lévő leiratkozási linken.


Kijelentjük, hogy mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény előírásait maradéktalanul betartva kezeljük és tartjuk nyilván adatait. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatkezelés érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az on-line módon gyűjtött információt így védve a böngésző felhasználó adatait.