Vezetőként, ha végiggondolja a munkáját és a felelősségét, biztos vannak olyan kompetenciái, amelyek erősségként támogatják ezeket, és valószínűleg vannak olyanok is, amelyek kevésbé. Vajon az utóbbiak, a kevésbé támogatóak, milyen hatást keltenek azokban, akikkel együtt kell működnie? 

 

Bizonyára sok tréningen, vezető fejlesztésen vett már részt, vagyis rendelkezik know-how-val ezekkel kapcsolatban. A kérdés az, hogy mennyire tudja mindezt a hétköznapokban alkalmazni?

 

Nézzünk egy kicsit a jövőbe: Hogyan szeretne viselkedni? Mit csinálna másképp, hogy jobb legyen a jelenleg még kevésbé hatékony szokásait illetően?


Színes1.1.jpgNos, ezekre és hasonló kérdésekre vonatkozóan kaphat ötleteket az ONLINE VEZETŐI TIPPEK-en keresztül!A feliratkozást követően gyakorlatias ötleteket küldök a hatékonyabb vezetői viselkedésre vonatkozóan, esettanulmányokat, és értesítést a legújabb cikkek felkerülésekor. Leiratkozás bármikor, 1 kattintással!


 

Név *

E-mail cím *A feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a coach-mediator.hu e-maileket küldjön Online Vezetői Tippek témában. További információ az Adatvédelmi Szabályzatban.