Ügyfelek

 

dr. Schultheisz Judit (orvosigazgató, Gézengúz Alapítvány)


"Pro bono jószolgálati coahing formájában találkoztam Gertrúddal.

Nagy lendülettel indultam mindig az inspiráló találkozásokra. Szakmai profizmussal, empatikus és finom stílusával gyors határozott léptekkel kísért a kihívásaim mögé nézni.  A kezdeti kérdésekben gyorsan megtaláltuk a sorrend jelentőségét és nagyszerű eszközt hozott Gerti, amellyel igen gyorsan jutottunk el a jól ismert „AHA” élményhez, azaz értelmezést nyert életem dinamikus áramlásában egy jelenben lényeges határterületemnek definiálása.

E coaching folyamat színezte és erősítette vezetői szerepkörömben a tiszta fókuszok megtartását, személyes fejlődésemhez önismereti felismeréseket adott. Közös munkánk értékteremtése a szervezetemben folytatódik.

Köszönöm Gerti a pontos precíz megfogalmazásokba rendezett segítséget és az érzékeny megközelítésedet!"
dr. Németh Gabriella (vezérigazgató, OFFI Zrt.)


"Gertrúddal azért szeretek együtt gondolkodni a megoldásaimról, mert szerintem végtelen türelme van. Ésszerűek, ugyanakkor rendkívül megértőek a kérdései, megjegyzései, még akkor is, amikor a problémák legmélyére nyúl. No és olyan kitartóan, mégis emberségesen teszi fel a kényes kérdéseket is, hogy nem lehet elmenekülni előlük, egyszerűen meg kell oldani azokat. Minden egyes coaching alkalom után tovább zakatoltak a gondolataim, mert a beszélgetésekkel folyamatokat indítottunk be. Jó volt az írásbeli segédleteket is megkapnom, én ugyanis szeretem a gyakorlat mellett az emléletet, a miérteket is rögzíteni. Bevallom, hogy nem könnyű beismerni, ha vezetőként gondom van valamivel, valakivel. De szerintem ennél sokkal rosszabb volna, ha magam előtt görgetnék megoldatlan problémákat, és azon kellene hosszan szoronganom. Mivel Gertrúd maga is megoldás fókuszú ember - én ilyennek ismertem meg a közös munka során -, így coachként nekem is sokat segített az előre haladásban. Ha pedig esetleg újra elakadtam, bármikor hívhattam és azonnal meghallgatott és továbbsegített az adott dilemmában. Szerintem mindenkinek kell ilyen támogatás, mert egyedül sokkal nehezebb minden, és egy független, külső nézőpontra mindig mindenkor szükségünk van." 
Szepes Gábor


"Én módszertant kerestem, kapcsolati működést akartam elemezni.  Saját működésemet megismerni a konfliktusokban. Ehhez nagyon sok anyagot, információt kaptam, továbbá sok lehetőség volt átbeszélni ezeket a szituációkat és megérteni a benne lévő indulatok (energiák) forrását. Számomra az önismereti fejlődés új irányát mutatta meg az általad javasolt módszertan. Persze a készségszintű alkalmazáshoz még idő kell, de a helyzetek felismerése sokkal jobban és korábban megvalósul, tehát viszonylag rövid idő alatt érezhető volt a fejlődés számomra. Várom ősszel a folytatást! Köszönöm!" 

Gyenes Yvonne (Bosch Rexroth)

 

"Sokat jelentett számomra, hogy a coach megértette az általam felvázolt problémákat, helyzeteket, és segített kielemezni az ezekkel kapcsolatos reakcióimat, illetve segített, hogy megtaláljam a megfelelő utat az asszertív kommunikáció felé.


Nagyon fontos volt számomra, hogy az elméleti ismeretek mellett sok gyakorlati feladatot végeztünk, konkrét példákon alkalmaztuk a tanultakat.


Összességében azt tudom mondani, hogy nagyon hasznos volt számomra a coaching folyamata és segített más szemszögből megközelíteni, illetve lereagálni a mindennapokban előforduló konfliktushelyzeteket."


 

Kovács Zoltán (Malév)

 

„A támogató beszélgetések segítettek felszínre hozni és világossá tenni számomra, hogy mik a meglévő értékeim. Ezeket tudatosítva megpróbáltam elvonatkoztatni a pillanatnyi élethelyzetemből adódó kétségbeeséstől, íÍgy lehetőségem lett reálisan látni a munkaerő piaci értékemet és tudatosítani, hogy ezek alapján mik lehetnek a reálisan elérhető céljaim.


Nos, ebben tud segíteni a „coaching”, amit csak ajánlani tudok mindenkinek aki hasonló helyzetbe kerül. Köszönöm Gerti."

 


 

Sárváry Emőke (Malév)


"Amennyiben egy szóval kellene megfogalmaznom, hogy mi a legfontosabb, amit kaptam a coaching során, azt mondanám: inspirációt. Inspirációt általános értelemben, a továbblépéshez, megtámogatva annak elfogadását, ami a csőd következtében örökre elveszett és inspirációt szűkebb értelemben az új szakmai identitásom kialakításában. Köszönöm Gertrúd!"

 


 

Rátz Judit (Humusz Szövetség) 

 

"Konfliktuskezelésem jelentősen javult. Jobban el tudom különíteni, mire van ráhatásom és miben van feladatom illetve mi az, amivel nem nekem van dolgom. Hosszú távú feladatokat fogalmaztam meg személyes fejlődésem terén, ennek érdekében elkezdtem bizonyos témákat naplózni is, ami jobb rálátást ad a témákra."


 

Graczka Sylvia (Humusz Szövetség)


"Három területen segített rendkívül sokat.


- Bár az áltagnál jóval őszintébb, közvetlenebb viszony van a munkatársak között, vezetőjükként a saját problémáimmal eddig nem terheltem őket, de a coaching során bebizonyosodott, hogy a kommunikáció megszüntetése ezen a téren végső soron nem hogy nem segít, hanem inkább árt.


- A másik felismerés, hogy a munka/magánélet egyensúlyát meg kell teremtenem ahhoz, hogy a csapat teljes értékű tagja tudjak lenni, és a jövőben is olyan biztonságérzetet, iránymutatást tudjak adni a csapattagoknak, amitől jól és hatékonyan tudnak dolgozni.


- A kommunikációmban nagyobb hangsúlyt kell fektetnem arra, hogy megdícsérjem őket, azaz kimondjam, amit gondolok róluk és a munkájukról.
Lényegi kérdések kerültek előtérbe, amelyek mélyen érintettek, és változtatásra késztetnek."

 


 

Szerb-Seres Renáta (DPH Kft)

 

„Előléptetésemet követően azt vettem észre, hogy semmire nincs időm. Nagyon sokat dolgoztam, azonban nem igazán tudtam megvalósítani ötleteimet, a magánéletem háttérbe szorulásáról nem is beszélve.

 

Ekkor kezdtünk el Gertivel együtt dolgozni. Rengeteg megvilágosító élményben volt részem, melyek elfogadása nem volt egyszerű feladat, azonban Gerti maximális felkészültsége, az általa alkalmazott technikák nagyszerű segítséget nyújtottak. Segítségével sikerült pontosan megfogalmaznom, hogy valóban mire vágyom.

 

Hamar rájöttem, hogy nem csak nekem, hanem az egész csapatnak szüksége van az ő vezetésére, útmutatására.

 

A közös munka során Gerti vezetésével a csoport megalkotta a jövőképét és megfogalmazta azokat a minőségeket, értékeket és cselekvési pontokat, amelyek ennek teljesüléséhez szükségesek.

 

Mindig ámulatba ejt, ahogy átérzi szükségleteinket. A folyamatos fejlődés nyomon követhető az egész szervezetben.

 

A coaching számomra egy megunhatatlan, folyamatos felfedezés, és fejlődési lehetőség. Azóta is rendszeresen igénybe vesszük mind vezetői, mind team coaching területen Gerti magas szintű szakmai tudását és tapasztalatát.

 

Kitűnő szakember, nagyszerű szervezetfejlesztő, és egy fantasztikus ember.

Gertit minden kétség nélkül ajánlom coachnak!”